Vendégeim és tanítványaim véleménye


B. Erika

Viccesen azt szoktam mondani Gabinak, hogy ha ő nem lenne nem járnék edzeni. De mivel több helyet kipróbáltam már több oktatóval és egyikben sem találtam meg azt amit kerestem csak nála, így ez több is mint humor. Gabi az első edzőm akinél tényleg azt értem, hogy személyre szabott edzést kapok, és nem csak az átlagos állóképességemet veszi figyelembe, hanem az adott edzésnapon való testi és lelkiállapotomat is.

Gabitól komplex edzéstervet és odafigyelést kap az ember és ha nála van akkor 100 % figyelmet, kedvességet és emberséget is. A személyi edzésnek csak így van értelme, ahogy Gabi áll hozzá.

D. Zsanett

Szeretném neked megköszönni a lehetőséget, hogy elsajátíthattam továbbfejlesztett kiegészített Pilates módszert. Hálás vagyok, hogy olyan lelkiismeretesen és precízen átadtad mindazt a tudást, amit hosszú évek alatt szereztél meg.

A módszered megváltoztatta az én életemet is, de most már általam mások is érezhetik terápiás hatását. A tanfolyam tematikája jól kidolgozott. Az elméleti alapok mellett, elegendő gyakorlati tapasztalatot is kaptunk.

Kívánom, hogy sokat találjanak rád és tanulják meg ezt a fajta Pilates módszert, hogy ők is hasonló élményekkel és tudással gazdagodhassanak!

A. Zsuzsanna 

Nagyon szeretem Gabi pilátesz óráit! A többi edzőtermi órákon 20 perc után már néztem az időt, hogy mikor lesz már vége. Gabi alkalmain folyamatosan csodálkozom amikor bejelenti az óra végét. Ilyenkor azt érzem még még még mozogni akarok!!!🧘‍♀️ Nagyra értékelem Gabi közvetlenségét, ami megalapozza a jó hangulatot az alkalmain. Csak is ajánlom.

B. Ildikó

Gabriella nem csak professzionálisan kimagasló, de hihetetlen pozitív személyiségének köszönhetően nem csak testileg, hanem lelkileg is teljesen felüdülve jövök ki a foglalkozásairól :).
Csak ajánlani tudom!!! 

B.Bori

Egyértelműen azt mondhatom, hogy egy nagyon jól felépített, átgondolt és kivitelezett képzésről van szó. Az első telefonbeszélgetésünktől kezdve tudtam, hogy hatékony lesz és hogy megéri befektetni. Az elméleti és gyakorlati anyagrész összhangban van egymással, kiegészíti egyik a másikat. Az elméleti rész elsajátítását nagymértékben segítik az ismétlő tesztsorok, amiket később, a vizsga előtt is vissza lehet nézni, újra kitölteni. A gyakorlati órák pedig nagyon élvezetesek voltak, rengeteget tanultam a kurzus tematikájához kapcsolódva, de saját magamról is. A feladatok elsajátítása, az instrukciók adásának technikája, a figyelem irányítása mind megfelelő módon kontrollált, konstruktívan visszajelzett. Összességében tehát én ajánlanám ezt a képzést másoknak is. :)

Cs.Adél

Gabi képzése nagyon egyedi és komplex, részletesen kidolgozott tudásanyagot kaptam, amely anatómiát és gyakorlati elemeket is tartalmaz. Az órák kis létszámban voltak megtartva, szuper, jófej csapattal tanulhattam együtt, remek hangulatban. Gabi hatalmas tudása és személye is hozzátett az élményhez. Csak ajánlani tudom a képzéseket.

A.Andrea

Fárasztó, de egyben nagyon feltöltő. Jó volt, hogy kicsi részekben tanultunk, illetve az is, hogy a végén az egész összeáll és megérted, miben különböznek az alap, középhaladó és haladó gyakorlatok egymástól.

K.Dóri

A tanfolyam nagyon szuper volt. 

Jó volt a csapat. Külön köszönet, hogy egymást húztuk ki, illetve Gabi neked legfőképp. 

Nagyon jól fel volt építve. Szerintem fantasztikus volt. 

Ajánlom mindenkinek.


Hol találhatsz PRC Pilates oktatókat?


Magyarország: Budapest, Szentendre, Szeged, Üllés, Orosháza, Szolnok, Törökszentmiklós, Kisvárda, Debrecen, Győr, Jászberény, Nyíregyháza

Olaszország: Merano

Franciaország: Párizs

Ausztria: Oberwaltersdorf

Dánia, Svájc, Spanyolország